top of page
My Lights & Lines Photography_Annabelle Ceramics-21.jpg
My Lights & Lines Photography_Annabelle Ceramics-16.jpg

Mijn naam is An Beullens, en ik ben de eigenaar en creatieve geest achter Annabelle Ceramics, een kleine ambachtelijke keramiekstudio. Mijn atelier is gelegen in Tielt-Winge, in het hart van het Hageland.

Als klein meisje was ik verzot op knutselen. Kaarsen, verjaardagskaarten, decoratie, ... Maar toen werd ik ouder en maakte het knutselen plaats voor studeren en later werken.

Na enkele jaren begonnen mijn vingers weer te jeuken. Ik wou dingen maken in plaats van mijn dagen te spenderen in vergaderzalen en achter een bureau. En dus besloot ik in 2013 om mij in te schrijven voor een pottenbakkerscursus bij Syntra. Op dat moment had ik nooit gedacht ooit een voltijds pottenbakker te worden.


Terwijl mijn zelfvertrouwen achter de draaischijf groeide, begonnen ook mijn dromen om een professioneel keramiste te worden vorm te krijgen. In 2016, na lang wikken en wegen, heb ik uiteindelijk mijn ontslag ingediend en ben ik begonnen die dromen waar te maken.

 

Ik houd ervan om mooie keramiek te maken, die dagelijks gebruikt kan worden. Mijn hoop is dat elke stuk ooit een nieuwe warme thuis zal vinden en een speciaal plekje zal krijgen in iemands dagelijks leven.

Dankjewel om te kiezen voor handgemaakt en zo mijn droom te helpen verwezenlijken!

bottom of page